Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

ürkü bar sayesinde mideerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda bölümler arası yangın geçişini belli başlı bir dem aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan kapılardır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve görev standardını arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir işçilike ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son tabaka çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en yaraşıklı bedel politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Kazalı sınıftaki aksiyonyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mütenasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara şayeste şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istek olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması konstrüksiyonlabilmektedir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Sakarya'da sabık Ferizli Belediye Reisı Ahmet Ilgisiz'un uğradığı silahlı saldırıda dirimını Yangın kapısı istanbul yitirmesine bağlı 4 şüpheli gözetimna kızılındı.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu hatmızda;

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya fiilleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

Report this wiki page